Ζησε την απολυτη εμπειρια Ford
στο νεο FordStore

H Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, σας καλωσορίζει στο νέο, υπερσύγχρονο και πρότυπο εκθεσιακό χώρο το FordStore Σφακιανάκης που βρίσκεται στην διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 574 στην Αργυρούπολη.
 
Σε έναν μοναδικό χώρο συνολικής έκτασης 2.800τμ, η σύγχρονη τεχνολογία πολυμέσων συναντά τα έξυπνα συστήματα τεχνολογίας των αυτοκινήτων Ford για να δημιουργήσουν μια αξιομνημόνευτη εμπειρία πελάτη πηγαίνοντας την ένα βήμα πιο μπροστά.
 
Περιηγηθείτε στο χώρο της έκθεσης και επισκεφτείτε τις διαθέσιμες διαδραστικές περιοχές που οριοθετούν  τα αυτοκίνητα Ford. Στο «ταξίδι» σας αυτό δεν θα είστε μόνος. Απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων οι οποίοι σε συνεργασία με τους ψηφιακούς βοηθούς (tablets, οθόνες , video wall) θα εξασφαλίσουν τη βέλτιστη εξυπηρέτηση σας.
 

Στο FordStore Σφακιανάκης ο κάθε υποψήφιος πελάτης μας, θα μπορεί να ανακαλύπτει τον κόσμο της Ford αξιοποιώντας μια σειρά από εφαρμογές όπως:
 
  • Διαμόρφωση οχήματος μέσω iPad , οθόνης 75’’ και γιγαντο-οθόνης.
  • Επεξηγηματικά video για τα πρωτοπωριακά τεχνολογικά συστήματα των αυτοκινήτων Ford.
  • Εντυπωσιακή παρουσίαση του 1ου διαθέσιμου αυτοκίνητου της πολυτελούς σειράς αυτοκινήτων Ford Vignale σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
  • Ηλεκτρονικός κατάλογος οχημάτων.
  • Εξειδικευμένη εφαρμογή για τη νέα σειρά επαγγελματικών οχημάτων Ford Transit
 
Η παρουσία της ανυπέρβλητα σπορτίφ νέας Ford Mustang αλλά και της νέας σειράς πολυτελών οχημάτων  Ford Vignale, τα οποία εκτίθενται αποκλειστικά στο FordStore Σφακιανάκης συνδυαστικά με μια εκτεταμένη γκάμα εκθεσιακών οχημάτων και αυτοκινήτων δοκιμαστικής οδήγησης, είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσουν και τους πλέον απαιτητικούς λάτρεις της μάρκας.
 
 
Στο FordStore, θα βρείτε επίσης έναν αποκλειστικό χώρο αφιερωμένο στα επαγγελματικά οχήματα της Ford:  το Transit Center, που προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες επαγγελματικών οχημάτων όπως:
  • Εκτεταμένη γκάμα εκθεσιακών οχημάτων
  • Εξειδικευμένο προσωπικό
  • Ενεργός υποδοχή και έλεγχος οχήματος μέσω eCheck
  • Παροχή υπηρεσιών εναλλακτικής μετακίνησης , παραλαβής-παράδοσης αυτοκινήτου.
 
Η νέα εποχή για τη Ford έχει ήδη ξεκινήσει. Η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ πρωτοστατεί με το FordStore Σφακιανάκης και μαζί με το εξειδικευμένο μας προσωπικό, σας περιμένουμε ώστε να σας συστήσουμε το νέο πρόσωπο της Ford σε ένα μοναδικό εκθεσιακό χώρο.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΠΛΗΡΗΣ ΓΚΑΜΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Η Σφακιανάκης Α.Ε. με 2 υπερσύγχρονες μονάδες πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης, σε κεντρικά σημεία της Αττικής σας εγγυάται κορυφαία ποιότητα και φροντίδα και σας προσφέρει τη δυνατότητα να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία Ford.

Η ομάδα μας, άνθρωποι δημιουργικοί, δυναμικοί, δραστήριοι, μέσα από συνεχή εκπαίδευση, είναι σε θέση να λειτουργούν πρώτα σαν σύμβουλοι και μετά σαν πωλητές, μηχανικοί ή διαγνώστες.

Με αυτόν τον τρόπο χτίζουμε μαζί σας μια σταθερή σχέση κατανόησης, εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.