Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ FORD VIGNaLE
ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ

Η σειρά Ford Vignale προσφέρει ένα διαχρονικό συνδυασμό που ορίζει τη σύγχρονη πολυτέλεια: υλικά υψηλής ποιότητας που συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους χάρη στην κορυφαία κατασκευή. Πέρα όμως από αυτό, η φιλοσοφία Ford Vignale είναι ένας συνολικός,νέος τρόπος ζωής, μια εμπειρία κορυφαίας ποιότητας από κάθε άποψη.
 
Το πρώτο αυτοκίνητο που ενσαρκώνει τη φιλοσοφία Ford Vignale είναι το νέο Ford Mondeo Vignale.
 
Στo νέο Ford Mondeo Vignale η πολυτέλεια είναι standard. Ανοίγοντας την πόρτα , σας υποδέχεται ένας κόσμος φτιαγμένος μόνο για εσάς.
Η κεντρική οθόνη αφής 8’’, του συστήματος Ford Sync σας επιτρέπει να ελέγχετε όλες τις βασικές λειτουργίες του αυτοκινήτου , ενώ τα άνετα
δερμάτινα καθίσματα ξεχωρίζουν για την πολυτέλεια και την άνεση που προσφέρουν.
 

Το νέο Ford Mondeo Vignale σας προσφέρει την επιλογή κινητήρα diesel ή βενζίνης, που διέπονται από την ίδια απλή φιλοσοφία: την επίτευξη ανώτερων επιδόσεων με παράλληλη οικονομία καυσίμου.
 
Στην Ford, γνωρίζουμε καλά ότι ο χρόνος αποτελεί πολύτιμο αγαθό για όλους εσάς και προσπαθούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες και πλεονεκτήματα που σέβονται το δικό σας προσωπικό χρόνο.
 
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα ένα Ford Vignale θα σας παραδοθεί στον δικό σας χώρο (σπίτι, γραφείο) ώστε να ανακαλύψετε με ένα προσωπικό test drive, τον νέο κόσμο και την εμπειρία της σειράς Ford Vignale.

Ζητήστε ένα TEST DRIVE

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΛΗΡΗΣ ΓΚΑΜΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Η Σφακιανάκης Α.Ε. με 2 υπερσύγχρονες μονάδες πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης, σε κεντρικά σημεία της Αττικής σας εγγυάται κορυφαία ποιότητα και φροντίδα και σας προσφέρει τη δυνατότητα να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία Ford.

Η ομάδα μας, άνθρωποι δημιουργικοί, δυναμικοί, δραστήριοι, μέσα από συνεχή εκπαίδευση, είναι σε θέση να λειτουργούν πρώτα σαν σύμβουλοι και μετά σαν πωλητές, μηχανικοί ή διαγνώστες.

Με αυτόν τον τρόπο χτίζουμε μαζί σας μια σταθερή σχέση κατανόησης, εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.